Ambachtstraat 10               06 53 57 61 78

2969 BX Oud-Alblas           Info@variluxzonwering.nl

 

Een screen is een vlakhangende zonwering, ideaal wanneer u warmte en lichtinval wil weren, maar wel doorzicht naar buiten wenst te behouden. In screens wordt doek, geweven uit draden van glasvezel en voorzien van een PVC coating, toegepast dat onderhoudsvrij, oersterk en lichtecht is. Deze weinig opvallende, maar uiterst effectieve zonwering is echt een uitkomst.

 

Doeken
In screens wordt doek, geweven uit draden van glasvezel en voorzien van een PVC coating, toegepast dat onderhoudsvrij, oersterk en lichtecht is. De doeken worden spanningsvrij afgewerkt zodat deze netjes vlak hangen. Screendoek is enigzins open van structuur, waardoor overdag het zicht naar buiten behouden blijft en de inkijk naar binnen vrijwel nihil is. Afhankelijk van de doekkleur wordt 80 tot 95% van het invallende licht geweerd, waarmee ongewenste zonnewarmte buiten blijft.

 

Bediening

Van wegen de benodigde kracht kiezen de meeste consumenten voor elektrische bediening van hun screens. Standaard wordt deze uitgevoerd met een elektromotor; er kan daarbij gekozen worden tussen een vaste wandschakelaar of een draadloze afstandsbediening. Voor verhoogd comfort en/of optimale warmteregulering is er nog de mogelijkheid om de zonwering automatisch te laten besturen.

 

Cassettekleuren

Afhankelijk van persoonlijke smaak kiest u een afgeschuinde cassette (45°) of afgerond en een kleur die bij u past.

• Technisch zilver

• Roomwit (RAL 9001)

• Wit (RAL 9010)• Antraciet (RAL 7016)

• Tegen meerprijs is elke gewenste RAL kleur leverbaar

 

Standaard screens

 

© Varilux Zonwering

 

Januari, 2018