Ambachtstraat 10               06 53 57 61 78

2969 BX Oud-Alblas           Info@variluxzonwering.nl

 

Een rolluik voor uw raam biedt vele voordelen: door de isolerende eigenschappen helpen ze u te besparen op uw stookkosten in de winter, uw woning koel te houden in de zomer en verminderen ze overlast door straatlawaai. Daarnaast helpen ze u ongewenst bezoek buiten de deur te houden. Bovendien kunt u  de lichtinval/toetreding van de zon regelen om uw interieur te beschermen tegen zonnestralen. Kortom: een veelzijdig product dat zal bijdragen aan het wooncomfort in uw huis!

 

Bediening
Voor de bediening van de rolluiken zijn er vele opties. Van een eenvoudige bandbediening tot elektrische bediening, uitgevoerd met een motor van Somfy. Ook een motor met hindernisherkenning behoort tot de mogelijkheden. Deze stopt automatisch als de rolluiken een obstakel tegenkomen of als deze vastgevroren zijn. Met dit systeem kan schade aan uw rolluik voorkomen worden. U kunt onder meer kiezen voor een hand- of wandzender of tijdklok. Door de nieuwste ontwikkelingen is het zelfs mogelijk uw rolluiken te bedienen via een app op uw mobiele telefoon.

 

Kleuren

Rolluiken zijn verkrijgbaar in tien moderne kleuren voor de rolluikkast en lamellen.

 

Advies op maat

Alle rolluiken worden op maat gemaakt, passend bij uw wensen en situatie. Om u goed van dienst te kunnen zijn komen we graag bij u langs om u te adviseren over de mogelijkheden. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak

 

Rolluiken

 

© Varilux Zonwering

 

Januari, 2018