Ambachtstraat 10               06 53 57 61 78

2969 BX Oud-Alblas           Info@variluxzonwering.nl

 

Er is geen zonwering met zoveel uitstraling als een markies: deze duidelijk aanwezige zonwering zorgt voor een prachtig klassiek aanzien van uw woning. Daarnaast zijn ze zeer functioneel omdat het zonlicht van boven en vanaf de zijkanten tegengehouden wordt.

Markiezen kunnen zowel traditioneel uitgevoerd worden in hout, als ook in duurzaam onderhoudsvrij aluminium. Markiezen zijn een ambachtelijk product en kunnen, omdat ze met de hand op maat gefabriceerd worden, in een aantal verschillende modellen geleverd worden.

 

Vormgeving

Standaard worden houten markiezen geleverd in een RAL-kleur naar keuze; aluminium markiezen zijn standaard leverbaar in wit, creme-wit en aluminiumkleur. In de acryldoeken is er keuze uit de collecties van 2 kwaliteitsleveranciers. Door de uitgebreide keuze in modellen, kleuren en doekdessins, kunt u de uitstraling geheel zelf bepalen.

Een markies is dé ideale reclamedrager: voor bedrijven is het mogelijk om bedrijfsnaam of logo op het markiesdoek te laten schilderen.

 

Bediening

Om de markies op en neer te laten zijn er diverse mogelijkheden; van een eenvoudige handbediening met optrekkoord of bandopwinder tot een comfortabele automatische bediening met een elektromotor.

 

Markiezen

 

© Varilux Zonwering

Januari, 2018